Harry PotterNieuws

‘Uitbreidingen Harry Potter-franchise misschien met film voor Emma Watson’

Er zouden zomaar eens meer Harry Potter-films aan kunnen komen, zo sprak Warner Media’s CEO Jason Kilar eerder openlijk tijdens een conferentie voor investeerders. Interessant gerucht dat tegelijkertijd speelt: Emma Watson zou óók in gesprek zijn voor een solo-film ‘binnen het Harry Potter universum’.

‘Een van onze meest geliefde franchises is Harry Potter en we zijn enorm dankbaar om samen te kunnen werken met J.K. Rowling’, aldus Kilar. ‘Ik denk dat er veel leuks in het verschiet ligt, en dat de franchise nog groot potentieel heeft’.

Cursed Child?

Maar dan is de vraag wát er in het verschiet ligt. Momenteel zijn er de Fantastic Beasts films waarvan drie delen zijn aangekondigd. Ook wordt er onder meer verkennend gesproken over een televisieserie rond Harry Potter voor HBO Max, welk idee niet door iedereen even goed ontvangen werd. PotterDome zelf hintte op een verfilming van Harry Potter and the Cursed Child.

Emma Watson

Een gerucht dat eveneens rond gaat – maar niet heel waarschijnlijk lijkt omdat de persoon in kwestie kiest voor rust – is een gerucht over Emma Watson, die volgens Giant Freakin Robot gesprekken voert met Warner Bros. over een terugkeer in de franchise. Het zou de bedoeling zijn dat ze de hoofdrol krijgt in een solofilm. Het zou dan tien jaar geleden zijn dat we haar voor het laatst in functie zagen.

Leave a comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Articles

Harry PotterLeesvoer

Robbie Coltrane overleden

De Schotse acteur Robbie Coltrane die de rol van Rubeus Hagrid in...

FragmentenHarry Potter

PotterDome Inside – de voorloper van PD Today

PotterDome Inside – Pen Stewart over schrijven, kunst en doceren

De VeerFrom the StationGekibbelNieuwsOm te lezenOm te lezen

‘Hogwarts moet bezems vervangen vanwege CO2-uitstoot’

Schoolhoofd McGonagall is razend op het Ministerie van Toverkunst. Een hoge ambtenaar...