Harry PotterNieuwsUitgelicht

UPDATE: Fanmade film Mudblood 3 live op 17 december 

Als je dacht dat alleen de pro’s Harry Potter-films konden maken, dan heb je het mis. Filmmmaker en Harry Potter-liefhebber Conrad Faraj heeft onlangs het derde deel van zijn op de Potter-boeken gebaseerde serie Mudblood uitgebracht.

‘Ik kan niet geloven dat we onze eigen Harry Potter-fanserie hebben afgemaakt getiteld Mudblood’, zo schrijft hij in de groep Harry Potter Fans, ‘meer dan een jaar geleden stelde ik mezelf voor aan deze groep met posters van “Deel 1” en nu een jaar later zijn we hier met de laatste “Deel 3” klaar om uitgebracht en gedeeld te worden! Dit is het sluitende hoofdstuk van ons verhaal!’

Ander Wizarding World avontuur

Al sinds zijn dertiende weet hij het zeker: hij wil Harry Potter-films maken. ‘Vorig jaar besloot ik actie te ondernemen en er zelf een te maken’, aldus de filmmaker, ‘Ik heb elke dollar die ik had uitgegeven aan deze serie die gemaakt is voor GEEN winst en puur voor onze liefde en passie voor de Harry Potter serie. Ik hoopte een extra beetje magie te kunnen brengen aan degenen onder ons die al zo lang een ander Wizarding World avontuur willen zien. Deze droom is wat mijn YouTube-filmserie begon: MUDBLOOD’.

Het verhaal speelt zich af tijdens het “Halfbloed Prins” tijdperk. Na het vluchten van Zweinstein vindt de tienerheks Muriel Warrington haar toevlucht in Noord-Amerika, waar ze betrokken raakt bij een groep donkere heksen bekend als The Sisters, die trouwe leerlingen zijn van de beroemde dooddoener Bellatrix Lestrange, waarna er diverse geheimen ontrafeld worden die het daglicht niet kunnen verdragen.

Lekker opwarmen met deel 1 en 2

Mudblood 3 gaat in première op 18 december 2021 om 03:00 uur ‘s-nachts (Nederlandse tijd) en zal die dag ook te zien zijn bij PotterDome. Bekijk hier de film.

Leave a comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Articles

AvengersGamingLeesvoerScience FictionSuperheldenTitelsUitgelicht

Even voorstellen: PD Today

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn PD Today. In beta-fase. Onze naam...

Harry PotterLeesvoer

Robbie Coltrane overleden

De Schotse acteur Robbie Coltrane die de rol van Rubeus Hagrid in...

FragmentenHarry Potter

PotterDome Inside – de voorloper van PD Today

PotterDome Inside – Pen Stewart over schrijven, kunst en doceren