GekibbelHarry PotterNieuwsUitgelicht

HBO Max over Harry Potter-serie: ‘slechts verkennende gesprekken’

De hele soap rond een eventuele serie rond Harry Potter op HBO Max gaat weer een volgende fase in. Eerst ontplofte Twitter spontaan met boze reacties vanwege de bedenkelijke reputatie van JK Rowling, probeerde PotterDome de heisa een beetje te ontzenuwen en vervolgens deed Rupert Grint er nog eens vrolijk een kritisch schepje bovenop.

Maar inmiddels mengt Casey Bloys zich via Deadline nog eens in de hele soap. Bloys meldt dat er nog geen deals zijn gesloten en dat er slechts sprake is van ‘verkennende gesprekken’.

Geen deals

“Er zijn geen deals gesloten’, zegt Bloys. Er zijn geen schrijvers. Er is nog niets. Dus ik kan niets toevoegen aan alle speculatie van dit moment. De directeur Content van HBO Max voegt er wel aan toe dat hij graag een Harry Potter-serie wil zien: ‘Natuurlijk, ik zou meteen tekenen voor meer Harry Potter. Dat zou geweldig zijn. Maar er iets niets om te melden’.

Groot voordeel

Helaas dus voor iedereen die er wél op zat te wachten: ‘Er is niets in ontwikkeling’, zo zegt de directeur Content, ‘maar het is logisch om over Game of Thrones, Harry Potter en DC een groot voordeel voor ons hebben dus er zal altijd interesse zijn om iets van kwaliteit te doen met die eigendommen’.

Doen met wat we hebben

Conclusie: het ziet er dus naar uit dat het een storm in een glas water was. De slotsom? HBO Max heeft slechts verkennende gesprekken gehad over een eventuele Harry Potter-serie. Voor iedereen die wél zat te wachten op een vervolg (want hoe zou het Harry’s kinderen zijn vergaan bijvoorbeeld?): we moeten het doen met wat we nu hebben.

Foto: Pinterest

Leave a comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Articles

AvengersGamingLeesvoerScience FictionSuperheldenTitelsUitgelicht

Even voorstellen: PD Today

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn PD Today. In beta-fase. Onze naam...

Harry PotterLeesvoer

Robbie Coltrane overleden

De Schotse acteur Robbie Coltrane die de rol van Rubeus Hagrid in...

FragmentenHarry Potter

PotterDome Inside – de voorloper van PD Today

PotterDome Inside – Pen Stewart over schrijven, kunst en doceren